Skip to main content

Waran Translations

Japanese - Dutch - English Translation & Interpreting

English  Nederlands  日本語   
Diensten
Referenties
Contact

Waran Translations

 
is een in België gevestigd vertaal- en tolkbedrijf dat taaldiensten voor het Japans, Nederlands en Engels levert. Onze expertise reikt van tolken en vertalingen in zowel algemene als gespecialiseerde gebieden (o.a. technisch, financieel en juridisch), tot proeflezen, audiotranscriptie en taallessen, allemaal aan de meest competitieve prijzen op de markt.Ook beëdigde vertalingen en tolkdiensten zijn beschikbaar.
 

Wat ons anders maakt is onze focus op twee globaal gezien weinig gesproken talen, het Japans en het Nederlands. Slechts weinig bekwame vertalers en tolken zijn voor deze talen beschikbaar, maar wij bieden hiervoor een ongeëvenaarde kwaliteit. Voorts leveren wij natuurlijke en accurate Engelstalige diensten op moedertaalniveau.

 

 

Onze referenties en staat van dienst getuigen van onze superieure taalvaardigheid en rijke ervaring. Naar wat voor service in onze werktalen u ook op zoek bent, wij doen al het mogelijke om uw specifieke wensen in te vullen en verzekeren daarbij steeds de hoogste kwaliteit.

Ook bieden wij uitstekende ondersteuning voor het geval achteraf nog extra diensten gewenst zouden zijn.

 

Nog een groot voordeel van uw keuze voor Waran Translations is dat uw order ons direct bereikt, zonder tussenkomst van geldverslindende agentschappen. Hierdoor kunnen we u niet alleen de laagst mogelijke tarieven garanderen, maar ook een snelle reactie op al uw verzoeken, elke dag van de week.

 

Heeft u nog vragen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.