Tolk Japans in Nederland

Op zoek naar een tolk Japans in Nederland?

 

Voor alle combinaties tussen het Japans, het Engels en het Nederlands kunt u bij Waran Translations terecht. Onze tolkdiensten omvatten zowel consecutief tolken, fluistertolken, als simultaan tolken, en dit in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Onze hoofdtolk Michaël Hauspie en zijn uitgelezen team van freelance tolken kunnen zonder uitzondering bogen op het allerhoogste academische opleidingsniveau en een omvangrijke tolkervaring.

 

 

Voorbereiding en vakjargon

 

Het is natuurlijk een must dat een tolk de talen waartussen moet worden getolkt, uitstekend beheerst. Dat alleen is echter niet voldoende. Een tolk dient zich namelijk ook het jargon volledig eigen te maken dat voor iedere specifieke tolkopdracht van toepassing is.

Die voorbereiding is waar Waran Translations zich van zijn concurrenten onderscheidt. Wij sparen kosten noch moeite om ons tot in de puntjes op elke opdracht voor te bereiden. Laat uzelf verrassen door de diepgang en de grondigheid waarmee wij ons inwerken in het vakjargon dat voor uw opdracht nodig is.

 

 

Japanse tolkdiensten in Nederland

 

Wij bieden onze tolkdiensten aan in heel Nederland, en bij uitbreiding over het volledige Nederlandse taalgebied.

Wij tolken op heel regelmatige basis op locaties die over heel Nederland verspreid zijn, van Limburg in het zuiden tot Groningen in het noorden en alles wat zich daartussenin bevindt.

Veel van onze tolkopdrachten situeren zich natuurlijk in de Randstad: zo waren wij actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, waar wij onder andere ten dienste stonden van Rijkswaterstaat, de Haven van Rotterdam en de Nationale Bank van Nederland. Buiten de Randstad hebben wij al in technische, agrarische en andere vakgebieden getolkt in plaatsen verspreid over heel Nederland zoals Axel, Bergen op Zoom, Biervliet, Binnenmaas, Breda, Cuijk, Den Bosch, Delft, Dinteloord, Goes, Lomm, de Maasvlakte, Roosendaal, Steenderen, Veghel, Venray, Warmenhuizen, Warffum en Zwolle.

Ons klantenbestand is overigens zo verscheiden als mogelijk is, en omvat sportlui, artiesten, architecten, reporters, wetenschappers, ingenieurs, belastingdiensten, topmanagers, maar evengoed gewoon mensen die in het huwelijksbootje willen stappen of die in een ziekenhuis belanden.

 

 

Vrijblijvend contact

 

Wat uw tolkbehoefte ook is, Waran Translations staat voor u klaar!

Van conferenties tot inspecties, van machine-installaties tot productpresentaties – de tolkexpertise van Waran Translations reikt ver en zal van uw intercultureel contact een succes maken.

Hebt u een tolkopdracht waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bel Michaël Hauspie op het nummer +32 471 782 831 of stuur een e-mail naar info@warantranslations.com.

We bring you across…