Tolk Japans in België

Zoekt u een tolk Japans-Nederlands of Japans-Engels in België?

 

Dan bent u bij Waran Translations aan het juiste adres. Wij bieden tolkdiensten in de meest diverse vakgebieden voor alle mogelijke combinaties tussen het Japans, het Engels en het Nederlands.

Michaël Hauspie en zijn team van zorgvuldig uitgekozen freelance tolken beschikken over een uitmuntende academische achtergrond en kunnen bogen op een uitgebreide ervaring.

 

 

Wij werken ons in in het vakjargon

 

Een uitstekende taalbeheersing van het Japans, het Engels en het Nederlands (of in welke combinatie ook getolkt moet worden) is een goed begin, maar zeker niet voldoende. Bij Waran Translations gaan wij nog een stapje verder en bereiden wij ons zo zorgvuldig mogelijk op elke specifieke opdracht voor. Doe een beroep op onze diensten en u zult merken dat wij kosten noch moeite sparen om ons in te werken in het vakjargon dat bij de opdracht van toepassing is.

 

 

Tolkdiensten Japans in België (en ver daarbuiten)

 

Onze tolkdiensten bieden wij aan in heel België, en bij uitbreiding het hele Nederlandse taalgebied.

Wij tolkten voor de burgemeesters van Gent, Brugge, Hasselt en Vilvoorde, de havenschepen van Antwerpen, de provinciegouverneurs van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen, en last but not least, de Vlaamse minister-president in Brussel. Een exhaustieve lijst van plaatsen in België waar wij als tolk Japans actief waren zou ons echter te ver leiden.

(En natuurlijk deden niet alleen politici op onze diensten een beroep. Ons klantenbestand is zo divers als een klantenbestand kan zijn, en omvat voetbalspelers, kunstenaars, architecten, tv-reporters, wetenschappers, technici, belastingdiensten, topmanagers, maar evengoed gewoon mensen die willen trouwen of die in een ziekenhuis belanden.)

Voor Japans-Engels kunnen wij onze klanten voorts eigenlijk zowat over de hele wereld bijstaan, hetgeen wij daadwerkelijk al hebben gedaan in onder meer Frankrijk, Italië, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Japan.

 

 

Wij kunnen u helpen met elke Japanse tolkbehoefte

 

Consecutief tolken, simultaan tolken of fluistertolken – wat uw tolkbehoefte ook is, Waran Translations staat voor u klaar!

Van conferenties tot inspecties, van machine-installaties tot productpresentaties – de tolkexpertise van Waran Translations reikt ver en zal van uw intercultureel contact een succes maken.

 

 

Vrijblijvend contact

 

Hebt u een tolkopdracht waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bel Michaël Hauspie op het nummer +32 471 782 831 of stuur een e-mail naar info@warantranslations.com.

We bring you across…